uw bestelling bij Anthémis aromatherapie

Moerasbloem

Moerasbloem
ArtikelcodeE6795
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Moerasbloem zaadolie
Limnanthes alba
oorsprongsland Californië /
koudgeperst uit de zaden
CAS Nr.: 169407-13-5

Moerasbloem zaad olie 20 ml.

E6795
€ 4.50

Moerasbloem zaad olie 50 ml.

E6795-50
€ 9.95

Moerasbloem zaad olie 100 ml.

E6795-100
€ 18.50

Moerasbloem zaad olie 250 ml.

E6795-250
€ 43.50
Moerasbloemzaadolie wordt koudgeperst uit de minuscule zaadjes van Limnanthes alba. Het is een olie met uitstekende anti-oxiderende  en huidverzachtende eigenschappen.
Deze kruidachtige plant komt oorspronkelijk uit Noord-Californië, Vancouver Island en British Columbia.

Hydraterend:
De samenstelling van de natuurlijk voorkomende vetzuren in Meadowfoam-olie geeft de olie een uniek, niet-vettig, verzachtend gevoel.
Het heeft een hoog gehalte aan omega-9 vetzuur, eicosenoïnezuur, dat vergelijkbaar is met de menselijk talg en dus helpt om de huid vochtig en soepel te houden.
Bij gebruik als basis in huidverzorgingsproducten verhoogt Moerasbloemolie de hydraterende effecten van elke lotion of crème drastisch.
Het is een ideale verzorging voor ieder huidtype.

Vette huid:
De aanwezigheid van Eicosenoic zorgt voor een goede vocht/vet balans van de huid, wat ten goede komt aan die personen die worstelen met een vette huid of met vette T-zones. De ontstekingsremmende eigenschappen helpen bij het verminderen van acne en verzachten roodheid.

Anti-aging:
De anti-oxiderende eigenschappen van deze olie helpen tekenen van veroudering tegen te gaan. Het vermogen van Moerasbloemzaadolie om zo gemakkelijk de huid te penetreren, maakt het vooral nuttig in de strijd tegen rimpels, slappe huid, ouderdomsvlekken en een hele reeks andere tekenen van veroudering.

Striae verminderen:
Moerasbloemolie vormt een barrière op de huid die helpt om vocht vast te houden en zorgt voor een continue afgifte van voedingsstoffen aan de huid.  Door regelmatig gebruik vervagen littekens en striae.

Gesprongen lippen:
Vitamine E en vetzuren beschermen tegen barsten en uitdroging. De olie is effectief bij het herstellen van het vochtgehalte en is derhalve een ideale basis voor lippenbalsems.

Hydrateren haar:
Meadowfoam-olie wordt vaak gebruikt in shampoos en conditioners omdat het goed is in het hydrateren van haar en hoofdhuid. Deze hydraterende eigenschappen helpen om beschadigd haar weer te herstellen en een gladdere en gezondere haarschacht te creëren. Regelmatig gebruik van deze olie verhindert roos en voorkomt haaruitval.
Moerasbloemolie beschermt het haar ook tegen weers-invloeden zoals bijv. direct zonlicht of andere invloeden die het haar kunnen beschadigen. Het verbetert de glans van het haar, waardoor het zachter en stralender wordt

Bewaren:
Het wordt aanbevolen om drageroliën op een koele, donkere plaats te bewaren om hun versheid en maximale houdbaarheid te waarborgen. Als ze gekoeld bewaard worden dienen ze voor het gebruik op kamertemperatuur gebracht te worden.
.

            

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar
Schrijf een review